DIICOT, amenda uriasa pentru mama Luizei Melencu, deoarece refuza sa mai dea probe ADN

26 Sep 2019

Oamenii nenorociti de tragedia de la Caracal sunt loviti si de alte greutati, de-a lungul anchetei. Mama Luizei Melencu refuza sa mai dea probe ADN, deoarece analizele anterioare, realizate de Institutul de Medicina Legala, au relevat faptul ca tatal Luizei nu este si parintele biologic al fetei.

  • DIICOT, amenda uriasa pentru mama Luizei Melencu, deoarece refuza sa mai dea probe ADN

Femeia considera ca este vorba de o batjocura, o razbunare a procurorilor, astfel ca a declarat ca, indiferent de consecinte, ea nu va mai da probe ADN.

Drept pentru care, procurorii au amendat-o pe Monica Melencu cu suma de 5000 de lei, conform surselor Mediafax, pentru ca nu s-a prezentat la sediul DIICOT, desi a fost chemata pentru prelevarea de probe biologice.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, crede ca, pentru achitarea acestei sume, ar fi binevenita organizarea unui teledon.

"Asta e, ce putem să facem?! A fost decizia mea să nu mă prezint, am spus că îmi asum tot ce se va întâmpla. Nu mai am încredere, din acest motiv nici nu m-am prezentat. De atâtea luni pe noi ne folosesc doar atunci când au nevoie, în rest nu ne spune nimeni nimic, nu ne explică, nu ne dă răspunsuri. N-am primit deocamdată niciun document, am auzit şi noi de la jurnalişti de amendă, vedem mâine“, a declarat Monica Melencu.

SHARE