Primele declarații ale asistatului social care a sunat la 112 pentru că nu putea merge la magazin cu mașina - video

17 Ian 2019

Un bărbat de 46 de ani din Vaslui, asistat social, a sunat zilele trecute la 112 pentru a primi ajutor pentru deszăpezire, pentru că nu putea ieși cu mașina din curte, pentru a putea merge la magazin, să cumpere pâine.

  • Primele declarații ale asistatului social care a sunat la 112 pentru că nu putea merge la magazin cu mașina - video

Bărbatul, beneficiar de venit minim garantat şi tată a patru copii, după ce a încercat, fără succes, să oprească un utilaj de deszăpezire aflat pe drumul principal, s-a gândit că soluția ar putea veni de la numărul de urgență, 112.

El afirmă că i-ar fi spus dispecerului că pe o porţiune de două sute de metri de drum din faţa curţii sale este prea multă zăpadă, fiind invitat de dispecer să pună mâna pe lopată şi să cureţe singur zăpada.

”Eu am sunat la 112 şi mi-a făcut legătura cu poliţia. Mi-a spus ce problemă am. Spus domnule asta e problema, că nu avem cum să circulăm, cum să ieşim din curte. Am dat adresa, am dat numele. Ei spun că tu trebuie să faci, că sunt la ajutor social şi eu ar trebui să fac. Dar eu singur, uitaţi-vă şi dvs. cum să fac atâta? Dacă ei nu trimit o lamă, cum să deszăpezesc singur?”, a spus bărbatul, la stirileprotv.ro.

După ce a suportat trei minute de insistența asistatului social, operatorul de la 112 a refuzat să dea curs solicitării și l-a îndemnat pe vasluian să pună singur mâna pe lopată. Potrivit sursei citate, chiar și localnicii au rămas uimiţi de solicitarea făcută de vecinul lor.

SHARE