Dana Budeanu catre Klaus Iohannis: "Cum sa vii, ma, incompetentule, cu casca in ureche?"

13 Noi 2019

Klaus Iohannis este acuzat, in mediul online, ca ar fi avut, pe durata conferintei de presa, o casca in ureche, prin care cineva i-ar fi “suflat” raspunsurile la intrebari, desi, intrebat de un jurnalist daca are casca, candidatul la presedintia Romaniei a negat categoric, creand si un moment hilar in sala.

  • Dana Budeanu catre Klaus Iohannis: "Cum sa vii, ma, incompetentule, cu casca in ureche?"

Printre cei care sustin aceasta teorie se afla si designerul Dana Budeanu, care a atasat comentariului ei pe Facebook si o fotografie cu urechea lui Iohannis.

“Asta chiar e cea mai mare infectie si sfidare la adresa oamenilor. Cum sa vii, ma, incompetentule, cu casca in ureche sa ti se dicteze raspunsurile? 

Cum sa fii atat de arogant si tupeist? Cum sa astepti voturi de la niste oameni care muncesc de dimineata pana seara si care te-au vazut cinci ani doar in vacante!

Azi, cand trebuia sa fii tipla, ii scuipi in fata pe toti cei care au inca senzatia ca nu esti doar un sclav… mincinos! Esti o rusine”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Desi imagini apărute ulterior au facut-o pe Gabriela Firea sa-si retraga postarea in care amenda acelasi lucru, Delia Budeanu a ramas consecventa, pastrand-o.

Acest caz, de acuzare mincinoasa pentru a compromite contracandidatul PSD in campania electorala, va fi  cu siguranta taxat de electorat la alegerile din turul al II-lea, asigurandu-i cel de-al doilea mandat lui Klaus Johannis la o distanta confortabila de voturi.

SHARE