Creatorul de moda Răzvan Ciobanu si-a pierdut viata într-un accident rutier

29 Apr 2019

Informație de ultimă oră. Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier. Polițiștii fac cercetări la fața locului. 

  • Creatorul de moda Răzvan Ciobanu si-a pierdut viata într-un accident rutier
  • Creatorul de moda Răzvan Ciobanu si-a pierdut viata într-un accident rutier
  • Creatorul de moda Răzvan Ciobanu si-a pierdut viata într-un accident rutier

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din localitatea Săcele spre Năvodari; "Pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a transmis un oficial IPJ. În autoturism s-ar mai fi găsit un act de identitate, însă în interiorul mașinii se afla doar șoferul, Răzvan Ciobanu, 43 de ani, care a fost găsit decedat de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului. 

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani.  

A avut prima prezentare la 19 ani. În perioada 16-18 septembrie 2007, a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar, The Train, desfăsurată la New York. Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009 care conține 70 de rochii de seară a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă. Printre vedetele care au participat s-au numărat: Andreea Raicu, Oana Cuzino, Vali Barbulescu, Dragoș Bucurenci, Mircea Solcanu și alții. Colecția „Preciouss” care gravitează în jurul sexualității a fost lansată în 2009.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!”, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu în sezonul 1,2 și 3. În ciuda faptului că televiziunea nu făcea parte din pregătirea sa profesională, motivul pentru care a acceptat să facă parte din emisiune a fost faptul că aparține domeniului său și a dorit să participe la un proiect educativ din punct de vedere stilistic.

Imaginile de la fata locului au fost publicate de publicatia Ziua de Constanta - ziuadeconstanta.ro

SHARE