Constatari noi, in urma necropsiei lui Razvan Ciobanu

07 Mai 2019

Autopsia designerului Razvan Cobanu a arătat – de aceasta data, fara putinta de tagada - că acesta a consumat substanţe interzise înainte de a pieri în accidentul tragic, în a doua zi de Paşte. Oamenii legii au realizat mai multe teste antidrog. Aşa s-a aflat că Răzvan Ciobanu consumase cocaină. Potrivit okmagazine.ro, criminaliştii au folosit un aparat destul de performant, care poate depista substanţele din organismul unei persoane, deşi este decedată.

  • Constatari noi, in urma necropsiei lui Razvan Ciobanu

‘E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substanţe interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy şi canabis. Saliva victimei, prelevată cu o casetă etanşă, care e introdusă apoi în sistemul de analiză, a evidenţiat prezenţa cocainei. Aparatul, care poate depista drogul în organism chiar şi în 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabilă cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sânge’, au explicat surse judiciare pentru okmagazine.ro

Initial se spusese ca Razvan Ciobanu avea in organism cinci tipuri de subtante interzise, dar era vorba de o analiza care arata consumul de droguri pe o perioada de sase luni.

Totodata, avocata lui Razvan Ciobanu a confirmat ca in masina a fost gasita o suma de bani - 1300 lei -, de care designerul nu stia, care apartineau proprietarului masinii. Asupra regretatului designer a fost descoperita o moneda de 0,5 bani.

SHARE