Conform proprietarului, Razvan Ciobanu i-a luat masina, la plecarea spre Bucuresti, fara a-I cere permisiunea

02 Mai 2019

Proprietarul mașinii conduse de Răzvan Ciobanu a fost audiat în cadrul dosarului penal deschis după moartea creatorului de modă. Acesta le-a spus anchetatorilor că designerul nu a fost cazat în Mamaia și nu știe ce a făcut în cursul zilei de duminică, timp în care el a dormit, conform Mediafax.

  • Conform proprietarului, Razvan Ciobanu i-a luat masina, la plecarea spre Bucuresti, fara a-I cere permisiunea

Surse judiciare au declarat, joi, că proprietarul mașinii conduse de Răzvan Ciobanu a fost audiat. Acesta le-a spus anchetatorilor că designerul a condus mașina pe autostradă, din București până în Mamaia, unde au ajuns în noaptea de Înviere, respectiv sâmbătă spre duminică.

Acesta a motivat că i-a dat cheile lui Răzvan Ciobanu să îi conducă mașina pentru că știa că designerul nu consumă alcool. Cei doi au mers la festivalul de muzică electronică Sunwaves, unde au stat câteva ore, după miezul nopții, apoi creatorul de modă a plecat cu mașina.

Proprietarul mașinii spune că el a plecat să se culce și nu știe ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu, el precizând anchetatorilor, potrivit surselor citate, că știa că designerul nu avea cazare rezervată în Mamaia.

Când s-a trezit, proprietarul mașinii l-a sunat pe Răzvan Ciobanu să se întâlnească la masă și să îi restituie cheile. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că Răzvan Ciobanu i-a răspuns la telefon, duminică, și i-a confirmat că se vor întâlni, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat și creatorul de modă nu a mai fost de găsit, proprietarul mașinii aflând ce s-a întâmplat, luni dimineața, după accident.

Inmormantarea lui Razvan Ciobanu are loc astazi.

 

SHARE