Conform fratelui sau, Radu Mazare este incantat de cum este tratat la penitenciarul Rahova: ‘Ce se intampla aici este un vis’

24 Mai 2019

Mihai Mazare a fost, vineri, la Penitenciarul Rahova pentru a-i aduce mâncare fratelui sau Radu. El a declarat presei ca fostul primar al Constantei este teribil de multumit de conditiile de la Rahova, comparand, desigur, perioada de detentie de acum cu aceea din Madagascar. Mazare intentioneaza sa scrie la revista inchisorii.

  • Conform fratelui sau, Radu Mazare este incantat de cum este tratat la penitenciarul Rahova: ‘Ce se intampla aici este un vis’

„E foarte mulțumit, eu pot să zic chiar încântat de cum l-au primit oamenii, personalul din penitenciar îl tratează corect și foarte amabil, bănuiesc că nu neapărat cu el, ci se întâmplă lucrul acesta cu toată lumea. Știți bancul acela cu rabinul când a venit un evreu la rabin nemulțumit că nu mai are loc în casă și i-a zis rabinul: Bagă și oaia, bagă și capra și vii peste o săptămână. Când s-a întors la rabin a zis: Vai de mine ce greu e, acum scoate animalele din casă și vino după aia peste o săptămână. Și când s-a întors la rabin a zis: Vai, ce bine e acum fără animale. Așa și el este cu pușcăria Rahova, față de Madagascar. Deci mi-a mai povestit niște lucruri de acolo și, într-adevăr, ce se întâmplă aici este un vis”, a spus fratele lui Radu Mazăre, Mihai, la ieșirea din Penitenciarul Rahova, scrie Mediafax.

Acesta a relatat, în câteva cuvinte, ce i-a povestit fostul primar al Constanței că a trăit în închisoarea din Madagascar.

„De exemplu, cum i-au scos să îi măsoare și să îi cântărească. Au făcut un șir lung de 40 de persoane, i-a dus pe un hol, i-a aliniat și stăteau pe un hol îngust care, pe margine, avea două rigole. De fapt, stăteau pe rigole, iar prin rigolelerespective curgea apa menajeră de la toaletă, din toată pușcăria. Au stat așa 3 ore și jumătate, i-au așezat pe vine și îi ridicau pe rând: îl ducea, îl măsura, îl trecea la loc pe vine, în mediul de acolo. Sunt multe lucruri de care mi-a povestit și care sunt groaznice”, a mai spus Mihai Mazăre.

Fostul primar al Constanței, este încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile. După trecerea acestei perioade, autoritățile urmează să decide unde va executa Radu Mazăre perioada de 9 ani de închisoare, sentință definitivă la care a fost condamnat în dosarul terenurilor și plajelor din Constanța.

SHARE