Clinica lui Gigi Becali, de tratament împotriva cancerului, este gratuită, dar pe banii pacientului

15 Mar 2019

"Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Acolo totul este gratis, nu se plăteşte. Bine, nu e pe gratis. Se plăteşte, dar plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Şi atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, spunea Gigi Becali, cum numai el știe să o facă, într-o declaraţie bine rostogolită bine în toată media.

  • Clinica lui Gigi Becali, de tratament împotriva cancerului, este gratuită, dar pe banii pacientului

Numai că, deși este cunoscut pentru gesturile sale caritabile, drept pentru care la vila de pe Kisseleff se fac și cozi, Becali mai are o trăsătură de care este foarte legat, fanfaronada.

Astfel, se pare că lucrurile la spitalul pentru bolnavii de cancer deschis de Gigi

Imunomedica - Centrul de diagnostic şi tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul, cunoscută drept ”clinica lui Becali”, se află pe o stradă retrasă în apropierea Căii Plevnei, unde bolnavii de cancer beneficiază de două metode de tratament moderne: hipertermia şi oxigenoterapia.

Într-o anchetă publicată de click.ro, în locul aglomerației pe care se aștepta să o găsească al clinică, reporterul a întâlnit doar două domnișoare, drăguțe, la recepție, care l-au informat că în ciuda celor afirmate de Becali, doar analizele şi consultaţia iniţială nu se plătesc, însă terapiile trebuie achitate de bolnavi.

”Am văzut şi noi declaraţiile acelea, dar nu ştiu ce să vă zic. Doar analizele şi consultaţia sunt gratuite, dacă veniţi cu trimitere de la medicul de familie (decontate de CASMB - N.R.). Din câte ştiu doar anumite cazuri sunt selectate şi beneficiază de gratuitate totală, dar astea sunt aprobate de sus”, explică una dintre recepționiste.

În lista ce cuprinde serviciile oferite pacienților, prețurile variază de la 100 de lei - o şedinţă de hipertermie locală de 30 minute până la 600 de lei şedinţa de hipertermie totală sau până la 8.000 de lei pentru terapia fotodinamică interstiţială. Plus alte multe terapii, deloc ieftine.

Deci, avem de a face cu încă o campanie de media în care lucrurile stau fix ca în bancul de la Radio Erevan, în care despre care se auzise, că cineva ar fi câștigat o mașină, era perfect adevărată, numai că nu era vorba de o mașină, ci de o bicicletă, care de fapt i se luase...

SHARE