Claudiu Bleont da actoria pe primarie

08 Iun 2020

Marele actor Claudiu Bleont a povestit pentru publicatia Monitorul de Cluj ca va candida la alegerile pentru primaria din comuna Belis si ca deja s-a mutat acolo.

  • Claudiu Bleont da actoria pe primarie

„M-am mutat de câteva luni în Beliș, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni și mi-a transmis și mie dragostea. Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin și pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici, să încerc să fac ceva, nu numai scena și teatrul, ci să fac ceva ca și gospodar în comuna în care locuiesc.  Da, candidez la Primăria Beliș. Din 15 martie sunt în Beliș, am venit până în București și deseară mă întorc acasă, în Beliș”, a spus Claudiu Bleonț.

Cat despre postul de primar pe care il vizeaza, Bleont a declarat ca este dorit de mai multe partide, dar nu a luat o decizie inca. „Sunt curtat, m-au căutat mai multe partide. Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. În măsura în care oamenii înțeleg, o să vedem dacă ne combinăm politic. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni”, a spus Bleont.

Actorul i-a urat, cu spirit de fair-play, succes actualului primar la alegeri si promite ca se va implica civic in comunitate, indiferent de rezultatul alegerilor. „Îi urez succes, suntem consăteni și nu intru în această competiție ca să îl atac. Eu vin și îmi expun proiectele, dacă oamenii aleg altceva, e ok. Eu o să insist pe proiectele pe care le avem cu echipa noastră și rămân în Beliș indiferent de rezultat. Cine o să iasă, să fie un primar bun, să facă ceva în Beliș și în Apuseni. Eu sunt deja în poziția de sătean, sunt implicat în administrație. Cred că în anii aceștia trebuie să existe o implicare civică din partea tuturor”, a mai spus Claudiu Bleonț.

SHARE