Ce ne asteapta in urmatoarea perioada? Astrolog: “Nebunia prinde putere si devine lege de stat”

08 Apr 2020

Dan Ciubotaru, astrolog care a prezis cu luni inainte pandemia de coronavirus” spune ca pozitia astrala actuala indica faptul ca ne asteapta o perioada in care vor fi date decizii, atitudini, de catre persoane rupte de realizate, care sfideaza logica vremii.

  •  Ce ne asteapta in urmatoarea perioada? Astrolog: “Nebunia prinde putere si devine lege de stat”

Ciubotaru a scris pe pagina sa de Facebook urmatoarele:

“2020, 1993, 1965, 1938 - anii când ”nebunii” prind putere

Plecând de la astrograma României, 1 Dec 1918, putem observa un ciclu interesant care se repetă la aproximativ 27 de ani. Dpdv de vedere tehnic, astrologic, avem trecerea Lunii Progresate prin semnul Leului și peste Neptun natal.

În traducere, o perioadă de confuzie în care ”nebunia” prinde putere și devine lege de stat. Prin ”nebunie” mă refer la idei, decizii, atitudini și reacții care sfidează logica vremurilor și sunt produsul unor medii (persoane, grupuri) rupți de realitate.

În perioada Aprilie - August 2020, ne aflăm la momentul de maxim al acestei influențe astrologice și va fi interesant de observat cum se vor repeta anumite tipare din trecut.

Pentru a ne fi mai clar haideți să vedem ce s-a întâmplat anterior:

1993

4 Martie - ”În ședința comună a Camerelor Parlamentului, primul ministru Nicolae Văcăroiu prezintă programul intitulat ”Strategie de reformă economico-socială a programului de guvernarea”, care are ca prioritate imediată privatizarea, în 1993, a 5-6% din proprietatea de stat, adică a 2000-2500 de întreprinderi mici și mijlocii.[...] Pentru anul 1993 se prognozează o creștere economică zero, o scădere a nivelului de trai și o rată a inflației de 70%”

6-7 Martie - ”Are loc primul congres al PRM, care alege conducerea (Corneliu Vadim Tudor estealec în unanimitate președinte), votează Statutul și Programul partidului. În Raportul susținut de președinte se cere scoaterea UDMR în afara legii și se consideră că încercarea fostului suveran Mihai I de a reveni în țară este un atentat la integritatea acesteia”

1 Mai - ”Intră în vigoare H.G. privind diminuarea subvențiilor la prețurile unor produse de bază, astfel încât prețul pâinii crește de la 20 la 90 de lei, al laptelui de la 16 la 80 de lei, iar al energiei de la 6 la 28 de lei”

1 Iulie - ”Guvernul introduce TVA, pentru alinierea metodologiei fiscale la practicile europene în domeniul comerțului. Ca urmare, prețurile cresc cu procente cuprinse între 12,95 și 53,4%

1965

19 Martie - ”Încetează din viață Gheorghe Gheorghiu-Dej, prim-secretar la CC al PMR, președinte al consiliului de Stat.”

22 Martie - ”Plenara C.C. al P.M.R alege în unanimitate, la propunerea lui I.Gh.Maurer și în numele Biroului Politic, în funcția de prim-secretar la CC al PMR pe Nicolae Ceaușescu, deși se presupuse că G.Gheorghiu-Dej îl desemnase pe Gheorghe Apostol în funcția supremă de partid.”

19-24 Iulie - ”Congresul al IX-lea al PCR la București [...] Adoptă hotărârea schimbării denumirii Partidului Muncitoresc Român (PMR) în Partidul Comunist Român (PCR). [...]  Nicolae Ceaușescu este aled de plenara noului CC al PCR ca secretar general, fapt ce marchează triumful acestuia în lupta pentru consolidarea puterii [...] ”

1938

10 Februarie - ”Înlăturarea guvernului O.Goga-A.C. Cuza. Regele Carol al II-lea instaurează regimul autorității personale, a cărui realizare o urmărea încă de la urcarea pe tron, și numește în fruntea guvernului pe patriarhul Miron Cristea”

20 Feb - ”Se decretează o nouă constituție, care interzicea, printre altele, propovăduirea prin viu grai sau în scris ”schimbarea formei de guvernământ a statului”, introducerea pedeapsa cu moartea și pe timp de pace, putea capăt separării puterilor în stat, regele atribuindu-si atât puterea executivă cât și pe cea legislativă”

31 Martie - ”Se desființează, prin decret Regal, toate partidele politice și se institutie Consiliul de Coroană, ca organ de stat cu caracter permanent...”

Astrologia este o metodă de a conecta momente în timp care aparent nu au legătură una cu alta și de a identifica ceea ce se tot repetă.

Vă las pe voi să trageți concluziile...

Eu doar observ cum în toți acești ani s-au întâmplat lucruri care au generat în perioada următoare o cădere din toate punctele de vedere: social, economic, politic.

Surse informații -”România după 1989” -, Editura Meronia 2005, ”Istoria României în date” - Editura Enciclopedică 2003”, a scris astrologul.

SHARE