Ce consumase Mario Iorgulescu in noaptea producerii accidentului

12 Sep 2019

Se spune ca Mario Iorgulescu, in noaptea producerii accidentului, circula cu mai bine de 200 km/ ora pe o sosea din Bucuresti. Lipsa oricarui instinct de aparare era cauzata, conform analizelor prelevate, era cauzata de consumul de alcool si cocaina. 

  • Ce consumase Mario Iorgulescu in noaptea producerii accidentului

Astfel, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, anunță Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

„ Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Mario Iorgulescu a fost depistat pozitiv si pentru cocaina, la testul imunologic rapid.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, acesta rămânând și fără permisul de conducere.

SHARE