Ce-ar fi vrut Tamara Buciuceanu si Stela Popescu sa se scrie in dreptul numelui lor, daca ar fi intrat in Guiness Book

17 Oct 2019

Intr-una din emisiunile “Profesionistii”, realizata de Eugenia Voda, au fost invitate, in urma cu mai bine de zece ani, regretatele Stela Popescu si Tamara Buciuceanu. Ambele pline de viata, vesele, asa cum le stiam de atatia ani pe scena, actritele au povestit intamplari din viata lor, manifestand un optimism debordant, sperand sa traiasca pana la 120 de ani. Amandoua basarabence, provenite din familii sarace, Stela si Tamara au declarat ca au muncit peste puteri pentru a ajunge stele ale comediei romanesti. 

  • Ce-ar fi vrut Tamara Buciuceanu si Stela Popescu sa se scrie in dreptul numelui lor, daca ar fi intrat in Guiness Book

In acel moment in care a fost filmata emisiunea, Tamara Buciuceanu si Stela Popescu aveau 57 de ani de cariera, respectiv 50 de ani, si se gandeau ca ar putea intra in Guiness Book. Intrebate de Eugenia Voda ce ar fi vrut sa se scrie in dreptul numelor lor, Tamara Buciuceanu a spus ca si-ar dori sa apara sub titulatura de: “A fost… clownul trist”. Stela Popescu insa a marturisit ca I s-ar potrivi supranumele de Doamna Zbanghilica: “Imi face bine sa fiu vesela”, a explicat marea actrita. 

“Spunea Socrate, ca am citit, ca amintirea mortilor sta numai in amintirea celor vii”, marturisea Tamara Buciuceanu in aceeasi emisiune, in timp ce Stela Popescu a abordat un ton mai optimist, spunand ca “noi suntem actrite, draga, o sa mai traim”. 

SHARE