Care era viteza masinii lui Razvan Ciobanu cand masina a intrat pe camp?

02 Mai 2019

In urma cercetarii specialistilor, conform Antenei 3, care citeaza surse din ancheta, airbag-urile masinii conduse de Razvan Ciobanu s-au declansat la viteza de 160 de kilometri pe ora.

  • Care era viteza masinii lui Razvan Ciobanu cand masina a intrat pe camp?

“Din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost violentă şi s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanţele unui accident rutier prin lovire cu şi de corpuri dure şi prin  comprimare între corpuri dure şi au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morţii”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

“În ceea ce priveşte poziţia în care a fost găsită victima, precizăm că aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului şi găsită în proximitatea acestuia, orientată cu faţa în jos. Specialiştii SMURD sosiţi la faţa locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziţiei victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice. Ulterior finalizării activităţii de cercetare a locului faptei şi plecării organelor de poliţie, în zona respectivă au fost lăsate componente auto irelevante pentru anchetă, împrăştiate pe o suprafaţă mare de teren, fiind posibil ca acestea să fie găsite de trecători”, se arată în comunicat.

In privinta medicamentelor despre care se stie ca le-a luat Razvan Ciobanu, Xanax si Zoloft, pot fi recomandate impreuna, dar doar de un medic specialist. Combinarea lor pot face pacientul sa nu-si mai poata coordona miscarile, viteza de reactie sa fie mult intarziata, iar gandirea afectata.

SHARE