Biletul de adio al femeii din București care s-a aruncat în apele mării, probleme psihice

15 Mai 2019

Simina Marinela este femeia din Bucureşti care a murit marţi de dimineaţă, după s-a aruncat în mare, la Mamaia. Ea lăsat un bilet de adio teribil, găsit de anchetatori în geanta pe care o avea cu ea, în care au mai fost găsiţi 5.000 de euro şi 1.200 de lei, potrivit observator.ro.

  • Biletul de adio al femeii din București care s-a aruncat în apele mării, probleme psihice

Trupul fără viaţă al femeii a fost găsit plutind dis-de-dimineaţă în apropierea plajei, în dreptul hotelului Vega din Mamaia. Geanta ei a fost găsită în apropiere, pe plajă, în ea se aflau 5.000 de euro şi 1.200 de lei.

În vârstă de 46 de ani, femeia, mamă a două fetiţe, şi-a luat viaţa şi a lăsat un bilet de adio pe care l-a numit ”autodenunț”.

"Am decis să îmi iau viaţa din cauza situaţiei în care mă aflu. Sunt drogată de propriul soţ. Am ales să fug din captivitate. Să trăieşti 30 de ani drogată fără să ştii este un lucru foarte greu. M-a pus în dificultate şi să acţionez fără nicio ruşine, am tot luptat cu morile de vânt.", a scris Simina.

Femeia s-a cazat în Mamaia la hotelurile Vega şi Del Mar, după ce venise de la Bucureşti. Surse din anchetă mai spun că Simina avea în geantă şi acte medicale care ar atesta că avea probleme de natură psihică.

Nu se ştie exact când a plecat de acasă, dar ea nu figura ca dispărută sau urmărită în baza de date a Poliţiei.

SHARE