Becali se ruga inca din inchisoare pentru ca Simona Halep sa o invinga pe Serena: ‘Să o bată pe Serena o dată, dar să o bată rău’

12 Iul 2019

Gigi Becali a declarat, vineri, că îşi doreşte ca Simona Halep să o învingă la scor mare pe americanca Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon. El a spus ca inca de cand era in inchisoare se ruga ca tenismenele sa se confrunte intr-o finala de grand slam, iar romanca sa invinga categoric.

  • Becali se ruga inca din inchisoare pentru ca Simona Halep sa o invinga pe Serena: ‘Să o bată pe Serena o dată, dar să o bată rău’

“Rugăciunea e de la început până la final. Mai mult mă concentrez la rugăciune decât la jocul ei.

Eu mă uitam la ea din puşcărie şi mă rugam în lacrimi. Îmi părea rău de ea. Spuneam Doamne dă să joace într-o finală de grand slam şi să o bată pe Serena. Să o bată pe Serena o dată, dar să o bată rău, şi după aia nici nu o să mă mai uit la ea. Am o oftică mare pe Serena… Vreau să fie bătută măr”, a spus Becali la Pro X, potrivit News.ro.

Chiar daca va castiga sau va pierde in fata Serenei Williams, Simona Halep va ocupa locul al patrulea in ierarhia WTA. Meciul va fi transmis in exclusivitate de Eurosport.

SHARE