Un bancomat din București a fost aruncat în aer în această dimineață

20 Mai 2019

Un bancomat a fost aruncat în aer, în jurul orei 4.30, la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, din București.

  • Un bancomat din București a fost aruncat în aer în această dimineață

Poliţiştii Secţiei 13 au fost sesizaţi, în această dimineaţă, că la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus.

S-a demarat ancheta şi urmează a se stabili, împreună cu reprezentanţii băncii care este prejudiciul.

”În această dimineaţă, în jurul orei 04.20, prin apel 112, Sectia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul ca dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus”, a transmis, luni dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au luat primele măsuri, au asigurat zona, fiind declanşată şi cercetarea locului.  Urmează ca, împreună cu reprezentanţii unităţii bancare, să fie stabilit prejudiciul.

”Sunt efectuate Investigaţii şi urmează a fi analizate imaginile  surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat”, au mai transmis poliţiştii. 
 

SHARE