Artistul Radu Gheorghe a cersit la o statie de metrou. Oamenii nu l-au recunoscut!

24 Mai 2019

Cititorii nascuti inainte de 1989 si-l readuc desigur aminte pe actorul si muzicianul Radu Gheorghe, autor al melodiei “Broasca testoasa”. La fel ca in cazul majoritatii artistilor mediatizati inainte de Revolutie, Radu Gheorghe a disparut intr-un con de umbra, aparitiile sale fiind tot mai rare.

  • Artistul Radu Gheorghe a cersit la o statie de metrou. Oamenii nu l-au recunoscut!

Iata insa ca talentatul actor va aparea intr-un film, intr-un rol de batran muzician, iar in una dintre scene a cersit la metroul Eroii Revolutiei, interpretand Balada lui Ciprian Porumbescu. N-a fost recunoscut, a si strans o suma pe care a oferit-o echipei de filmare.

Dragii mei admiratori sau compătimitori, în funcție de caz, vă mulțumesc pentru ajutorul financiar pe care mi l-ați dat miercuri 22 mai, în apropierea stației de metrou Eroii Revoluției, unde am apărut în postura unui cerșetor muzicant stradal, interpretând rolul unui bătrân muzician din filmul tânărului student Alin Duruiană, anul întâi la clasa de regie film a UNATC.

Fiți convinși că cei aproximativ 50 de lei adunați în cutia de vioară deschisă pe jos în fața mea, au ajuns unde trebuie, adică la echipa de filmare, care cu dedicație și talent a asigurat buna desfășurare a filmărilor. Iar eu, vreau să cred că recompensa primită, s-a datorat nu numai milei ci și patosului cu care am interpretat Balada lui Ciprian Porumbescu, preț de câteva ore.

SHARE