Ce a găsit sora Ancăi Pop, cântăreaţa înecată în Dunăre, în bagajul pierdut în apă

20 Mai 2019

Anca Pop s-a stins din viața la vârsta de 34 de ani la sfârșitul anului 2018., după un accident rutier care a aruncat mașina în care se afla în Dunăre. Artista trebuia să ajungă acasă pentru sărbătorile de iarnă, dar a derapat într-o zonă fără parapet şi a ajuns în apele fluviului. 

  • Ce a găsit sora Ancăi Pop, cântăreaţa înecată în Dunăre, în bagajul pierdut în apă

La cinci luni de la tragicul eveniment, poliţiştii au găsit în locul unde artista şi-a găsit sfârşitul câteva obiecte pe care le-a înmânat familiei îndoliate. Mergând mai departe cu propriile căutări, sora artistei a găsit în Dunăre și bagajele acesteia.

"Pe 16 mai, la fix 5 luni de la accidentul Ancăi, am fost contactată de poliția din Sviniţa. A scăzut nivelul Dunării și i-au zărit în apă portofelul și laptopul. Am fost să le recuperez, după care am mers la Dunăre să mai caut. Văzusem la știri un geamantan mov, luat de apă, pe care eu nu îl aveam.

Am găsit faimosul geamantan, plus multe alte lucruri. Incredibil cum se păstrează unele lucruri chiar și după cinci luni de stat sub apă. Incredibil cum tot bagajul a rămas totuși acolo, după cinci luni de zăpada, ploi și vânt, într-o apă curgătoare", a povestit Tina Pop, sora Ancăi.

"Lucrurile le-am pescuit noi de pe fundul Dunării. Nici nu se vedeau pentru că apa este tulbure. Faptul că domnul polițist a găsit laptopul și portofelul, pe care mi l-a dat cu bani in el, m-a făcut să merg să mai caut, pentru că știam sigur că mai există lucruri. Geamantanul mov a fost ticsit cu haine împachetate frumos. Eu am intrat în apă cu un cârlig să trag ce simt de pe fundul apei. Am mai găsit încă un geamantan, despre care nu știam, acolo erau lucrurile ei pentru șederea la Moldova Nouă", a completat Tina Pop.

SHARE