Actorul Adrian Vancica, interpretul lui Celentano, despre fata ascunsa a celebritatii: are mai multi admiratori barbati decat femei

08 Oct 2019

Intr-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocaru, Adrian Vancica, cunoscut publicului mai ales sub numele de Celentano, din serialul “Las Fierbinti, povesteste si inconvenientele aduse de rolul pe care il joaca.

  • Actorul Adrian Vancica, interpretul lui Celentano, despre fata ascunsa a celebritatii: are mai multi admiratori barbati decat femei

In primul rand, spre deosebire de alti actori cu mare priza la dame, rolul sau de betivul satului, fie el si foarte simpatic, i-a adus mai multi admiratori pe retelele sociale. Mai mult decat atat, oamenii au impresia ca-l cunosc de-o viata si ca sunt si prieteni de tot atata vreme, astfel ca, primeste deseori solicitari sa iasa la baut.

”Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Foarte multă lume vrea să bea cu mine. Păi din cauza personajului, că li se pare că suntem prieteni și li se pare normal să bem.” - a spus actorul Adrian Văncică.

Celentano spune că s-a obișnuit deja să fie asaltat pe stradă de fanii care vor să vorbească, să facă poze cu el sau sa-l invite la vreun restaurant: ”Am trecut de etapa asta, nu mai ies pe stradă!”, a spus el râzând.

SHARE