Accidentul lui Razvan Ciobanu s-a petrecut cu cateva ore inainte de a fi descoperit, pe camp

29 Apr 2019

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa luni dimineaţa într-un grav accident petrecut la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa

  • Accidentul lui Razvan Ciobanu s-a petrecut cu cateva ore inainte de a fi descoperit, pe camp

Apelul telefonic, la numărul de urgenţă 112, a fost făcut la ora 7.15. O persoană anunţa că la intrarea în localitatea Săcele, pe DJ 226, s-a produs un accident rutier.

Conform declaratiilor oferite de paramedici, Razvan Ciobanu a murit cu cateva ore inainte de a-I fi descoperit trupul pe camp.

Răzvan Ciobanu se afla la volanul unui Range Rover care, spun poliţiştii, a părăsit partea carosabilă către dreapta, apoi a mers 850 de metri unde s-a lovit de mai multi copaci.

Venea dinspre localitatea Corbu.Se pare ca el a accelerat inainte de a pierde controlul asupra volanului. Ciobanu avea la mana o bratara care este oferita de obicei participantilor la petrecerile din cluburi.

Creatorul de moda a fost cercetat recent intr-un dosar de trafic de droguri.

”Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce înseamnă să trăiești pe principiul unui rock star”, a povestit Răzvan în cadrul unei emisiuni TV, completând că nu regretă acea perioadă în care a încercat drogul celebrităților.

”Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de panofi, pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”, a declarat Răzvan Ciobanu conform cotidianului Libertatea.

SHARE