Love story... Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria

11 Apr 2019

O informaţie postată pe pagina de internet a poliţiei din Ungaria ne demonstrează clar că într-o căsnicie trebuie să treci prin multe...

  • Love story... Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria

Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliţie din Judeţul Somogy, un bărbat din România şi-a uitat soţia miercuri, 21 februarie, într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria, în apropierea oraşului Szeged. Bărbatul a condus apoi mai multe sute de kilometri, convins fiind că nevasta lui se află în maşină.

“Bărbatul se deplasa, împreună cu familia, către Italia, iar atunci când au oprit într-o parcare, pentru a merge la toaletă, nu a văzut când soţia sa s-a dus la baie. Întrucât a crezut că aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum.

Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel că a pornit după familie cu autostopul. A ajuns până în localitatea Balatonkeresztúr, la peste trei sute de kilometri de locul de parcare, şi a cerut ajutorul poliţiei într-o benzinărie. Între timp bărbatul observase lipsa soţei şi luase legătura cu Ambasada României în Ungaria”, scrie MTI.

Cu sprijinul ambasadei şi al poliţiei, familia s-a reîntâlnit la biroul din Fonyód al poliţiei autostrăzilor, aproape de benzinăria la care ajunsese femeia, apoi şi-au continuat călătoria.

SHARE