Tanzania. Motivul pentru care un poliţist şi-a dat în judecată vecinul plătit să-i lase soţia însărcinată

04 Mai 2019

Considerând că e musai să aibă un urmaș, după ce i s-a confirmat că este steril, polițistul tanzanian Darius Makambako, în vârstă de 50 de ani, a luat decizia, alături de soția sa, de a apela la serviciile prietenului și vecinului său, informează pulse.com.gh.

  • Tanzania. Motivul pentru care un poliţist şi-a dat în judecată vecinul plătit să-i lase soţia însărcinată

După ce s-au înțeles asupra plății, 780 de euro, vecinul, doar cu cinci ani mai tânăr, s-a pus pe treabă, întreținând relații sexuale, uneori chiar de trei ori pe săptămână, cu soția polițistului.

Numai că și așa, totul a fost în zadar, după 77 de încercări,  rezultatul a fost același, spre dezamăgirea polițistului.

După 10 luni, cu soția la fel de neînsărcinată, polițistul s-a gândit să-i ceară vecinului să facă la rândul său un test de fertilitate, care a certificat că nici acesta nu putea avea copii. 

Toată lumea a fost surprinsă de veste, cu excepţia soţiei vecinului, care a recunoscut că cei doi copii ai familiei nu sunt ai lui.

În condițiile acestea, polițistul a dorit să-și recupereze investiția, cei 780 de euro, drept pentru care a înaintat instanței plângerea sa împotriva vecinilui infertil.

SHARE