Cum e să-ți duci mașina la reparat, iar mecanicul s-o vândă la fier vechi

14 Apr 2019

Un mecanic auto în vârstă de 36 de ani, din Vatra Dornei, județul Suceava, este cercetat penal de polițiști pentru înșelăciune după ce a vândut mașina unui client la fier vechi, iar banii i-a cheltuit.

  • Cum e să-ți duci mașina la reparat, iar mecanicul s-o vândă la fier vechi

Clientul, un bărbat de 23 de ani, le-a declarat polițiștilor că a apelat în luna noiembrie a anului trecut la serviciile mecanicului auto din Vatra Dornei.

După ce au evidențiat hibele mașinii, clientul a cumpărat piese pentru autoturism în valoare de 2.400 de le, pe care le-a lăsat mecanicului, care i-ar fi spus că poate să revină după autoturism în luna martie.

În momentul în care a încercat să își recupereze mașina, conform înțelegerii făcute, proprietarul a descoperit că mecanicul auto a tăiat-o și a vândut-o pentru fier vechi.

Păgubitul a făcut o plângere, iar polițiștii au deschis dosar penal pe numele mecanicului auto, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Conform reprezentanților Inspectoratul de Poliție Suceava, mecanicul și-a recunoscut fapta, a recunoscut că banii proveniți din vânzarea mașinii au fost cheltuiți, dar și-a luat angajamentul că îl va despăgubi pe proprietarul mașinii în cel mai scurt timp.

SHARE