Parcarea Lidl în care telecomenzile mașinilor o iau razna

31 Mar 2019

O parcare Lidl a căpătat renumele unui adevărat ”Triunghiul al Bermudelor”, după ce mai mulţi şoferi veniţi la cumpărături s-au plâns că, în mod misterios, telecomenzile maşinilor au luat-o razna şi n-au mai funcţionat.

  • Parcarea Lidl în care telecomenzile mașinilor o iau razna

Defecţiunea bizară a fost experimentată de zeci de clienţi ai magazinului Lidl din Kingswood, Gloucestershire, Marea Britanie, care nu și-au mai putut dezactiva alarmele și implicit, nu și-au mai deschis portierele maşinilor aflate în parcarea supermarket-ului, scrie Daily Mirror.

Cei care au experimentat această disfuncționalitate cred că problema este generată de camerele de supraveghere a traficului, conectate la internet, care sunt amplasate în parcare, care ar interfera cu semnalele telecomenzilor auto.

”Este bizar. Am crezut că au murit bateriile, bineînţeles. Fiul meu a adus baterii de schimb, dar fenomenul nu a dispărut”, a declarat jurnaliștilor un bărbat de 65 de ani, fost polițist.

Un alt client s-a plâns că a păţit exact fenomenul invers, în care nu a mai putut să închidă maşina.

Ca răspuns la numeroasele plângeri ale cliienților, cei de la Lidl au declarat că respectivele camere video nu transmit un semnal care să blocheze comunicațiile altor dispozitive electronice şi nu au descoperit, deocamdată, cauzele fenomenului.

SHARE