Kim Jong-un, la întâlnirea cu Trump. Ce se întâmplă cu pantalonii lui? Încearcă să-și ascundă arsenalul nuclear acolo?

28 Feb 2019

Expert în stil despre Kim Jong-un: Dar ce se întâmplă cu pantalonii lui? Încearcă să-și ascundă arsenalul nuclear acolo?

  • Kim Jong-un, la întâlnirea cu Trump. Ce se întâmplă cu pantalonii lui? Încearcă să-și ascundă arsenalul nuclear acolo?

Analiștii de politică externă spun că întâlnirea de la Hanoi dintre Donald Trump și Kim Jong-un s-a încheiat cu un eșec, dar liderul nord-coreean n-ar considera-o deloc așa, fiind un bun prilej să se arate lumii în toată ”măreția” lui...

Și fiindcă un ego așa puternic precum al lui Kim Jong-un dorește să epateze în orice fel, a dorit să atragă atenția chiar și prin stilul său vestimentar.

Gerhard Elfers, expert în stil și vestimentație pentru Deutsche Welle a oferit un comentariu savuros pe această temă.

”Toată lumea are un model în materie de stil. Bărbați care emană fără efort încredere și eleganță. Sunt clasicii, cum sunt Cary Grant, Gianni Agnelli și Hardy Amies. Există, de asemenea, și modele actuale: bărbați precum Idris Elba și George Clooney, care afișează o interpretare mai actuală a eleganței.

Dar mai sunt și cei care ies mai puțin în evidență. Bărbați care nu vor neapărat să epateze, dar îi admiri oricum pentru stilul lor unic. Bărbați precum Tom Wolfe sau Karl Lagerfeld sau...Kim Jong-un. Ce este? De ce faceți fața asta? V-ați uitat cu atenție la el?

De acord, conduce cea mai secretoasă și oprimată națiune din lume. Dar practic este propria lui marcă înregistrată. Oamenii își cumpără tricouri și postere cu chipul lui!

OK, costumele stil Mao nu sunt tocmai contemporane. Îmi place peiptănătura lui, deși parcă se străduiește prea mult. Dar ce se întâmplă cu pantalonii lui? Încearcă să-și ascundă arsenalul nuclear acolo? Pe de altă parte, tot mai mulți designeri vin cu modele de pantaloni mai largi. Acest bărbat este un trend-setter internațional.

Trebuie să recunoașteți că are un stil foarte personal. Este ceva ce admir mai ales la un bărbat de vârsta lui. Un număr care, de fapt, este secret de stat. Este destul de cool! Iar Donald Trump îl urăște. Pentru că îi este teamă că ar putea fi un conducător mai cool decât el! Și nu este vorba despre mărimea butonului său.

Și încă ceva. Recent, a apărut în presa internațională într-un costum gri în stil occidental, care nu i se potrivea. Toată presa a fost cu respirația tăiată. Un profesor de la Universitatea din Seul a zis: ”Acest costum arată încredere și stabilitate. Demonstrează că totul este sub control”.

Această anecdotă ilustrează ceva ce spun mereu: contează ce porți, când porți. Ce învățăm de la Kim Jong-un este asta: dacă vreți să faceți o impresie mai bună la muncă, nu aveți nevoie de armă nucleară. Doar purtați un costum bun!”, a comentat stilistul german.

SHARE