Bătut de soţie pentru că nu i-a răspuns atunci când aceasta l-a întrebat dacă este frumoasă

16 Apr 2019

O femeie din Texas, cu amorul propriu extrem de afectat, și-ar fi luat la bătaie soțul, după ce acesta nu i-a răspuns atunci când l-a întrebat dacă este frumoasă...

  • Bătut de soţie pentru că nu i-a răspuns atunci când aceasta l-a întrebat dacă este frumoasă

Lizeth Guadalupe Ramirez, o tânără soție în vârstă de 20 de ani, a fost arestată joia trecută, după ce poliţia a fost chemată să intervină în conflictul extrem de contondent în care se antrenase cu consoarta sa.

Guadelupe a declarat polițiștilor că reacția sa violentă a fost un răspuns la agresiunea soțului său, care ar fi lovit-o și chiar a încercat să o sugrume.

Soțul său a prezentat oamenilor legii o cu totul altă variantă a incidentului. Se pare că în timp ce se aflau la cinematograf, în mintea lui Guadelupe s-a născut și a crescut dorința de a se simți admirată și apreciată.

Dorința dar n-a rămas doar acolo, în mintea ei, ci s-a propagat către persoana obligată prin lege să-i ofere confort, încredere și ajutor - soțul său, pe care l-a întrebat dacă este drăguță, dar n-a primit niciun răspuns...

Omul spune că n-a răspuns pentru că n-a auzit întrebarea. Surzenia de moment a fost interpretată de Guadelupe drept indiferență, drept pentru care i-a cerut să plece acasă.

Pe drumul către casă, soțul spune că Guadelupe l-ar fi lovit în mod repetat, acțiune pe care a continuat-o cu și mai multă intensitate, transformându-se într-o bătaie cruntă. Mai mult de atât, Guadelupe, plină de nervi, a mai snopit în bătaie și o rudă care a încercat să intervină în conflict.

SHARE