Încă un 'dăncil'. Boc, la inaugurarea consulatului Italiei la Cluj: 'Vive la Roumanie! Vive la France!' - video

28 Ian 2019

Emil Boc, mic la stat, mare la sfat, prim-ministu al României în nenumărate rânduri, de nici inventatorul său, Traian Băsescu, nu le mai știa numărul...

  • Încă un 'dăncil'. Boc, la inaugurarea consulatului Italiei la Cluj: 'Vive la Roumanie! Vive la France!' - video

Se pare că ascuns în Primăria Clujului, lui Boc i s-a făcut dor de luminile din Piața Victoriei, pentru că numai nostalgia după funcția de Premier poate explica scăparea de-o clipă, mică, la fel ca și el, dar mare pentru cei cu simțul umorului.

Primarul Clujului a fost prezent la inaugurarea consulatului onorific al Italiei la Cluj, eveniment care avut loc vineri, 25 ianuarie.

Debordând de entuziasm, Emil Boc a lăsat la un moment dat impresia că nu prea știe la deschiderea consulatului cărei țări participă, confundând evenimentul la care a fost prezent și abordându-l pe consulul francez, prezent și el.

Cumva ca la o nuntă la care în loc de ”Trăiască mirii” cineva s-ar fi trezit strigând ”Trăiască vecinii mirilor!”, spre finalul discursului său, fostul premier a exclamat ”Vive la Roumanie! Vive la France!”, glorificând relaţiile româno-franceze, spre surprinderea gazdei sale, Massimo Novali, consulul onorific al Italiei la Cluj.

Nicio suprindere că sub armura de primar priceput a lui Boc se ascunde tot un ”dăncil”, ca mulți din politica românească...

SHARE