TImp de 4 ani, un cuplu de chinezi a încercat să aibă copii. Medicul le-a explicat că nu aveau cum... anal!

13 Apr 2019

Povestea unui cuplu de chinezi care își dorea teribil de mult să aibă copii și care, după patru ani, au fost aduși pe pământ de medicul căruia i s-a adresat, s-a rostogolit în media de pretutindeni....

  • TImp de 4 ani, un cuplu de chinezi a încercat să aibă copii. Medicul le-a explicat că nu aveau cum... anal!

Bărbatul și-a făcut cu conștinciozitate datoria conjugală, cu aceeași abnegație ca a unui chinez pentru îndeplinirea planului cincinal, dar s-a dovedit c-a fost degeaba, soția n-a rămas însărcinată, scrie Newsweek.

Au ajuns la concluzia că ar cam fi necesar să apeleze la un specialist.

Din motive lesne de înțeles, identitățile tinerilor nu au fost făcute publice. ”Cuplul era format din tineri, bărbatul 26 de ani, femeia, 24, amândoi, foarte sănătoși. Mi-au spus că în ciuda faptului că au încercat timp de patru ani să aibă copii, nu au reușit. Familia lor punea multă presiune pe ei din această cauză”, a relatat medicul ginecolog.

În cabinetul ginecologului, minune mare! După ce femeia mărturisise medicului că la fiecare contact sexual resimte durere și după un consult vaginal, medicul a realizat că timp de patru ani, cuplul încerca să aibă copii făcând... sex anal! :)

SHARE