Pentru că primarul Bibicu a uitat de cununie, un cuplu a fost căsătorit de un ospătar - video

25 Mar 2019

Într-o întâmplare ce consfințea peste ani Țaratul Româno-Bulgar, o tânără domniță româncă a hotărâr să-și unească destinele cu un cavaler bulgar, în anul de grație 2019, la Moreni, județul Dâmbovița. Numai că forțele Universului și primarul localității au pus mână de la mână și au dat peste cap planurile celor doi îndrăgostiți, dă de știre dambovitanews.ro.

  • Pentru că primarul Bibicu a uitat de cununie, un cuplu a fost căsătorit de un ospătar - video

Sâmbătă, alături de familie și prieteni, cei doi viitori soți, care sunt stabiliți în Marea Britanie, s-au prezentat cu speranțe și încredere la Primăria Moreni, unde se așteptau ca statul român să ia cunoștință și să oficializeze relația lor. Numai că, în ciuda faptului că actele necesare încheierii căsătoriei fuseseră depuse, cu jumatate de oră înainte de ora programată pentru ceremonie, nu era de găsit decât o femeie de serviciu.

Amabilă, angajata instituției l-a sunat pe domnu' primar, Dinu Constantin zis ”Bibicu”, care, conform celor relatate de sursa citată, ar fi declarat că s-a produs o mică încurcătura, dar pe care o va rezolva urmând să oficieze ceremonia la localul unde urma să aibă loc petrecerea.

Cu mic, cu mare, cele aproximativ 40 de persoane s-au dus la restaurant unde printre alune, covrigei și băuturi s-au așezat la mese în așteptarea primarului. Și a trecut o jumătate de oră, o oră întreagă, două, și... primarul, Bibicu, dupa cum ziceam mai sus, era la fel de prezent, adică deloc.

În acel moment, șeful de sală a hotărât să ia frâiele în mâini și să ofere invitaților momentul pentru care se adunaseră - cununia. L-a împopoțonat pe un amic, ospătar, cu cocarda tricoloră, l-a pus să învețe textul rostit de oficialități cu această ocazie și l-a adus în fața oaspeților pentru a ține, măcar de fațadă, locul primarului.

Strategia a funcționat atât de bine încât nici măcar socrii n-au simțit că primarul de conjunctură era de fapt un ospătar.

Până în momentul de față, primarul Dinu Constantin nu a prezentat versiunea sa asupra evenimentelor descrise.

SHARE