iUmor. Sărutul Roxanei Vancea cu Mihai Bendeac. 'Ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeş?' - video

31 Mar 2019

Întâlnirea de la iUmor, dintre Mihai Bendeac şi fosta iubită, Roxana Vancea s-a finalizat cu un sărut extrem de pasional, la îndemnul spectatorilor, dar mai ales al Deliei...

  • iUmor. Sărutul Roxanei Vancea cu Mihai Bendeac. 'Ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeş?' - video

”Îţi dai seama că este o emoţie acolo, ori de câte ori ne-am revedea. Doamne ce tâmpenii scot pe gură. Nu e nicio emoţie, este ceva absolut normal. Nu, nici asta nu sună bine...“, a încercat Mihai Bendeac să descrie starea în care s-a aflat în momentul în care a revăzut-o pe Roxana Vancea pe scena ”iUmor“.

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac şi-a început roastul spunând că venirea pe scena iUmor este una din deciziile proaste pe care le-a luat, la fel ca cea din seara în care l-a cunoscut pe comediant.

”Am venit la voi ca să mă eliberez de o povară, întrebarea pe care mi-o adresează 224.353 de oameni zilnic: de ce nu mai eşti cu Bendeac?  Oamenii o spun într-un mod de parcă l-am avut pe Johnny Depp şi l-am ratat.

Oameni buni, treziţi-vă, voi v-aţi pus vreodată întrebarea cine este Bendeac sau ce este Bendeac? Bendeac nu există, el este o multitudine de personaje, el nu are personalitate, el este doar un interpret“, a spus Roxana Vancea, de pe scena iUmor.

”Să vă explic cum este să vii de la serviciu obosită, supărată, tristă, să vrei să vorbeşti cu iubitul tău, şi el să te întâmpine cu «Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi Măicuţa Domnului cu el să nu-l lase singurel la…greu».

Exact. De ce nu mai eşti cu Bendeac? Cum să rezişti lângă unul căruia îi spui frumos: iubitule, mă apuc să fac curăţenie prin casă şi te trezeşti că-ţi răspunde Vadim: «Nu faci tu curăţenie la mine-n casă, tâmpita dracu’».  

Mă întreb de multe ori cu ce am greşit să dorm în pat cu Perversul de pe Târgu Ocna sau ce energii negative s-au năpustit asupra mea să trebuiască să fac sex cu Fernando de la Caransebeş“, a descris, cu umor, Roxana Vancea momente din relația cu Bendeac. 

SHARE