Un bărbat divorțează de soția lui pentru că i-a dat să mănânce același fel de mâncare timp de câteva luni

20 Aug 2019

Un bărbat din orașul indian Meerut i-a lăsat mască pe specialiștii unui centru de consiliere familială după ce și-a motivat intenția de divorț.

  • Un bărbat divorțează de soția lui pentru că i-a dat să mănânce același fel de mâncare timp de câteva luni

El s-a plâns că soția lui gătește un singur preparat, de câteva luni, și că nu îi permite să mănânce altceva. Astfel, la micul dejun, prânz și cină săracul om are parte de același preparat culinar, relatează Timesnownews.com.

Femeia gătește ”laddu”, un desert tradițional indian ce conține: semințe de pin, făină de năut prăjită, condimente, zahăr, fructe uscate.

Bărbatul spune că soția lui și-a schimbat complet comportamentul după ce a intrat în contact cu un șaman și că aceasta ar fi influențat-o să ia această decizie.

Oficialii de la centrul de consiliere familială spun că au fost uimiți când au auzit povestea bărbatului și că nu i-au putut da niciun sfat care să-l ajute.

”Putem chema cuplul pentru consiliere, dar nu putem să o tratăm pe femeie pentru că este superstițioasă”, au spus aceștia.

Nu este primul motiv bizar de divorț invocat în India. În urmă cu câteva luni, o femeie a cerut să divorțeze de soțul ei pentru că acesta nu o lăsa să se joace un joc online.

SHARE