Noaptea minții! Un arădean a cerut instanței s-o oblige pe vecina lui să-i devină amantă

24 Dec 2018 | scris de Miruna Borza

Avem de toate, în România! Trăim într-o dramedie, cum zicea Nae Caranfil, și nu ne oprim din râs nici chiar atunci când ar trebui să plângem!

  • Noaptea minții! Un arădean a cerut instanței s-o oblige pe vecina lui să-i devină amantă

Justiția din România a înregistrat o premieră - un bărbat din Arad și-a dat în judecată vecina solicitând magistraților să o oblige pe tânara de 23 de ani să-i devină amantă. Petentul s-a plâns că  femeia "întreține relații intime cu toți", însă pe el îl refuză.

Bărbatul se declară și se consideră nedreptățit, după cum scrie în motivarea cererii...

"Reclamantul susţine că în urmă cu două săptămâni, într-o duminică după masă, se afla în casa pârâtei, fiind vecini. Erau singuri. Stătea pe patul din bucătărie şi se uita la televizorul pârâtei. Pârâta venise din camera alăturată cu ţ…e scoase, cu pantaloni scurţi, ca să se vadă ţ…i. Se pensa în oglindă, se ruja şi îi vorbea provocator reclamantului aşezându-se în faţa acestuia, uzând de  expresii pornografice. Reclamantul susţine că a prins-o de b…ă. Pârâta l-a lovit şi l-a înjurat de mamă.

După un sfert de oră, pârâta a luat telefonul chemându-şi amantul din sat să o viziteze. A venit un băiat de 17 ani, A. S-a pus lângă ea pe pat, cu mâna după cap, a sărutat-o, după care pârâta i-a zis reclamantului: ,,Pleacă, că vreau să rămân cu el!”.

Reclamantul a plecat resemnat. Susţine că în urmă cu 2 luni, l-a scos afară din casă şi a rămas cu un bărbat de 35 ani din sat, după care a încuiat uşa. Între timp, reclamantul s-a dus la pârâtă odată şi când să intre în casă, pârâta a ieşit pe trepte şi l-a lovit cu mătura în cap, refuzându-i intrarea.

Susţine că pârâta are 23 de ani şi practică sexul cu toţi, chiar şi cu rudeniile ei, iar pe reclamant îl respinge, fapta pârâtei reprezentând o tortură pentru reclamant".

Judecătoria Lipova a invocat din oficiu caracterul nelegal al solicitării. "A avea o amantă, ca relație socială de profunzime intimă, este o situație care contravine adeseori moralității celor mai multe tipuri de comunitate umană și care, deși neprevăzută de lege, nu este nici interzisă, însă, prin interpretarea normelor care reglementează drepturile personalității rezultă că nu există nici o normă care să fondeze pretenția unui reclamant, nesatisfăcut în dorința lui, de a obține satisfacția obligării unei persoane pârâte la predarea vieții sale intime acestuia. Numai voința liberă, reciproc asumată de doi oameni, fără concursul legii și sub auspiciile moralității, pot crea o conviețuire intimă în afara căsătoriei", se precizează în sentință, potrivit just.ro.

SHARE