Un român, erou la Londra, apărându-i pe cei care petreceau de Revelion, într-un club - video

02 Ian 2019

Tudor Simionov, un fost canotor dinamovist, agent de pază, și-a dat viața apărându-i pe cei care petreceau de Revelion într-un club din Londra. 

  • Un român, erou la Londra, apărându-i pe cei care petreceau de Revelion, într-un club - video

Mai mulţi indivizi înarmaţi cu săbii şi cuţite au încercat să pătrundă în local. A urmat o bătaie generală în timpul căreia românul de 33 de ani a fost înjunghiat mortal.

În incident au fost mai fost înjunghiaţi alţi doi agenţi de pază şi o femeie de 29 de ani, care au fost transportaţi la spital, fără ca viețile să le fie puse în pericol.

Medaliat cu bronz la Europenele MASTER din 2017, Tudor Simionov a plecat în urmă cu două luni la Londra pentru a-şi continua studiile masterale.

Iubita lui Simionov, Mădălina Anghel, a declarat pentru Evening Standard că se mutaseră la Londra, "pentru o viaţă mai bună", şi intenţionau să se căsătorească.

"În momentul de faţă nu mă pot gândi la el la timpul trecut. Era viitorul meu soţ şi am venit la Londra din România pentru o viaţă mai bună. Nu pot explica în cuvinte câtă durere simt". "Era un om cu adevărat bun. Vorbeam cu bucurie şi entuziasm că vom avea copii împreună", le-a declarat Mădălina Anghel jurnaliștilor britanici.

Surse din cadrul Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord au declarat că naţionalitatea victimei nu poate fi confirmată până la emiterea certificatului medico-legal.

SHARE