Un fumator de marijuana, intampinat intr-o casa parasita de un tigru. Politistii, primind apelul de urgenta, au crezut ca omul are halucinatii

13 Feb 2019

Un texan, in cautare de un loc retras unde sa poata fuma marijuana, a intrat intr-o casa parasita unde, il astepta maiestuos un tigru. 

  • Un fumator de marijuana, intampinat intr-o casa parasita de un tigru. Politistii, primind apelul de urgenta, au crezut ca omul are halucinatii

Reprezentantul Politiei din Houston a declarat ca, primind apelul, a crezut ca omul ingrozit are halucinatii din cauza drogurilor.

Totusi o echipa a sosit la locul raportat si a gasit un tigru de mari dimensiuni, de 200 de kilograme,  inchis intr-o cusca, aflata in garajul unei case nelocuite.

Cateva pungi de carne erau in apropierea animalului, iar politistii acum investigheaza cazul. 

“L-am chestionat pe barbat in amanunt, eram convinsi ca omul este fumat si isi imagineaza lucruri, era greu de crezut ca un animal salbatic sta linistit intr-o casa din Texas”, a declarat Jason Alderete, de la Politia din Houston, pentru postul de televiziune ABC. 

El a mai spus ca acea cusca era o improvizatie si a fost nevoie de interventia specialistilor pentru ca tigrul sa fie transportat la un centru destinat ingrijirii animalelor exotice. 

SHARE