The Rock dă de pământ cu corectitudinea generației snowflake: Doar pentru că ești ofensat, nu înseamnă că ai și dreptate!

11 Ian 2019

Dwayne 'The Rock' Johnson și-a adăugat numele pe lista celor care critică generațiile mai tinere pentru corectitudinea politică exagerată pe care vor s-o imprime drept conduită a lumii.

  • The Rock dă de pământ cu corectitudinea generației snowflake: Doar pentru că ești ofensat, nu înseamnă că ai și dreptate!

”Nu trebuie să fiu de acord cu ceea ce gândesc alții, cu cine au votat, pentru ce au votat, dar le susțin dreptul de a spune sau de a crede altceva decât mine.

Aceasta este democrația. Mulți au luptat din răsputeri pentru libertate și egalitate, dar această generație - snowflake - caută cu disperare motive pentru a fi ofensată.

Oamenii pot fi ceea ce vor, cu cine vor și-și pot trăi viața așa cum doresc. Asta nu poate reprezenta altceva decât un lucru bun - dar generația snowflake, sau oricum altcumva vreți să le spuneți - trage societatea în spate.

Societatea occidentală a avansat enorm în ultimii 30-40 de ani și acum acești liberali retardați, obsedați de calculatoare, vor să anuleze toate aceste schimbări. Doar pentru că ești ofensat, nu înseamnă că ai și dreptate!”, a declarat The Rock, conform Daily Mirror.

 

SHARE