Studiu al Universitatii Harvard: pentru a evita imbolnavirea de Covid 19, faceti sex cu masti. Si cel mai bine este sa nu mai faceti deloc

03 Iun 2020

Daca la inceputul saptamanii, o noua lege din Marea Britanie interzice englezilor sa faca sex in casa, daca nu au acelasi domiciliu, un studiu realizat de cercetatorii Universitatii Harvard au ajuns la concluzia ca ar fi mai bine ca, in timpul relatiei sexuale, cuplul sa poarte masti. Si nu, nu este o gluma.

  • Studiu al Universitatii Harvard: pentru a evita imbolnavirea de Covid 19, faceti sex cu masti. Si cel mai bine este sa nu mai faceti deloc

Cotidianul britanic “The Independent” noteaza ca, pana la urma, calea sigura sa eviti contractarea coronavirusul este sa nu faci sex deloc. Si masturbarea, mai spun cercetatorii englezi, prezinta un risc scazut de infectare, pe locul al treilea, in topul recomandarilor situandu-se activitatea sexuala pe platformele digitale, adica tot o masturbare, dar mai “evoluata”. Cert este ca atentia specialistilor este, mai nou, directionata, spre ce ar trebui sa faca englezii in pat. Cu cat mai putin, cu atat mai bine.

Pornind de la premisa ca membrii cuplului ies in timpul zilei afara, de unde se pot infecta, cea mai sigura preventie este purtarea de masti in timpul actualului sexual. Dr. Jack Turban, seful colectivului de cercetatori, a scris urmatoarele: “Sa nu vorbim de abstinenta, totusi, in cazul cuplurilor casatorite, dar cel mai sigur este sa faci sex cu cel cu care esti carantinat in casa, sot sau nu”.

 

SHARE