Fix ca-n filme! O rusoaică a comandat un atac asupra nevestei și fiicei amantului sau, om de afaceri

08 Ian 2019

O rusoaica dezamăgită de promisiunile pe care I le-a făcut amantul său, un om de afaceri englez, a angajat trei bărbați pentru a le imobiliza pe soția și fiica lui și a le jefui casa. Paguba a fost estimată la 100 000 de lire sterline.

  • Fix ca-n filme! O rusoaică a comandat un atac asupra nevestei și fiicei amantului sau, om de afaceri
  • Fix ca-n filme! O rusoaică a comandat un atac asupra nevestei și fiicei amantului sau, om de afaceri

Prya McKedrick și Scarlett, care avea 17 ani atunci când jaful a avut loc, se uitau la televizor, la emisiunea “Ucenicul”, când trei bărbați au dat buzna în casă, le-au legat cu cabluri și le-au amenințat. Cele două au fost ținute captive timp de patru ore, în timp ce atacatorii au luat din casă toate lucrurile de valoare, bijuterii, îmbrăcăminte și încălțăminte semnate de designeri, în valoare de 100 000 de lire sterline, relatează The Mirror.

Rusoaica, Karine Solloway, a respins toate acuzațiile, dar ieri a fost declarată vinovată de Curtea de Justiție Chester Crown. S-a dovedit și că ea avusese o relație extramaritală cu omul de afaceri Robert McKendrick. În apărarea ei, Karine Solloway a spus că și-a împrumutat amantul, care avea greutăți financiare, cu 850 000 de lire sterline, și că a devenit extrem de îngrijorată, în timp, când a văzut că bărbatul nu are de gând să-I dea banii inapoi.

Procurorul a declarat presei britanice că Robert McKendrick i-a promis că va divorța de soție, se va însura cu ea și vor avea copii impreuna.

Vazand că amantul nici nu-I returnează banii și nici nu-și părăsește nevasta, Karine Solloway a angajat un fost soldat, Paul Prior, care a condus atacul. El și-a recunoscut vinovăția. Totul a fost calculat cu grijă: în perioada în care a avut loc jaful, Solloway a fost plecată în Rusia. Procurorul a arătat instanței însă mesajele de pe whatsapp care au fost schimbate de ea și Prior, pe tema valorii obiectelor furate.

Solloway a izbucnit în lacrimi, ieri, când a fost găsită vinovată. Numărul de ani la care va fi condamnată va fi stabilit luna urmatoare.

Robert și Prya McKendrick sunt împreună în continuare și au declarat presei că sunt, în sfârșit, liniștiți, după ce au aflat verdictul. Ea a adăugat că a fost cel mai urat an din viață ei și că mulțumește sistemului de justiție englez.

SHARE