Români, prinși în Germania, după ce și-au făcut selfie cu mobilul furat de la un bătrân!

02 Apr 2019

Trei români au fost prinși de polițiștii germani după ce au avut atâta minte încât și-au făcut selfie cu telefonul mobil pe care tocmai îl furaseră unui  octogenar din Hanovra, relatează bild.de.

  • Români, prinși în Germania, după ce și-au făcut selfie cu mobilul furat de la un bătrân!

Paul R., 44 de ani, Laurențiu C. 29 de ai și Răzvan R., 43 de ani, sunt bănuți că ar fi comis cel puțin 14 furturi, în decurs de un an, și asta numai în Germania, pentru că s-au plimbat prin tot spațiul Schengen, purtându-și după ei același obicei: furtișagul.

Spre supărarea polițiștilor, împotriva celor trei români nu se putusera aduna destule probe care să-i indice drept autori ai furturilor reclamate.

Asta până în ziua în care au furat mobilul lui Werner J., de 81 de ani, când odată cu telefonul, mintea lor a fost părăsită și de bruma de inteligență pe care o aveau în dotare...

Bărbații l-au abordat pe bătrân într-un supermarket. În timp ce unul i-a distras atenția, ceilalți doi i-au furat mobilul. Hoții au plecat apoi într-o excursie, în Franța. Pe parcursul călătoriei, s-au pozat de mai multe ori, însă nu și-au dat seama că tocmai asta o să le pună cătușele pe mâini.

După ce bătrânul a anunțat la poliție furtul, a pus la dispoziție și pozele făcute cu mobilul furat, care s-au salvat în contul său de cloud.

Polițiștilor le-a fost ușor să urmărească traseul celor trei și au știut exact când au revenit în Germania, analizându-le pozele pe care le făceau zilnic. Un echipaj i-a reținut lângă Mannheim, cei trei fiind arestați și urmând să suporte rigorile legii.

SHARE