Japonezii, mască! Cum a justificat un cuplu de români faptul că fura bijuterii și ceasuri de lux din Osaka

31 Mar 2019

Un cuplu de români a fost arestat în Osaka, Japonia, un eveniment cu care se obișnuiseră, pentru că era a doua oară în doar trei luni, cei doi fiind acuzaţi de furt din magazine de bijuterii şi ceasuri de lux. 

  • Japonezii, mască! Cum a justificat un cuplu de români faptul că fura bijuterii și ceasuri de lux din Osaka

Constantin P., 29 de ani, şi soţia sa Nicoleta, tot P., probabil, de 31 de ani, au fost arestaţi prima oară în august, fiind suspecţi de furtul mai multor bijuterii de lux şi ceasuri Rolex din Osaka, valoarea totală a pagubei fiind de aproape 100.000 de euro. 

Pe 24 octombrie cei doi au fost din nou prinşi la furat într-un magazin din Tokyo, de unde sustrăseseră bunuri în valoare de aproape 25.000 de euro.

Cei doi aveau o metodă simplă de furat: în timp ce soţia cerea angajaţilor să vadă mai multe articole expuse, soţul sustrăgea alte ceasuri sau bijuterii, profitând de neatenţia celor din magazine. Deh, japonezi!

Explicația bărbatului i-a lăsat pe japonezi cu gura căscată. El le-a spus poliţiştilor că îşi construieşte împreună cu soţia sa o casă în România şi a venit să fure în Japonia pentru a face rost de bani să termine locuinţa!

SHARE