Italia. Doi români au furat o maşină de poliţie, cu tot cu poliţistul care era înăuntru

13 Ian 2019

Dacă există vreun scenarist care se dă cu capul de pereți fiindcă-i lipsește inspirația, tocmai atunci când muncește la o comedie ce-ar trebui să facă publicul să se tăvălească pe jos de râs, are tot dreptul să se inspire din întâmplarea creată de doi dintre conaționalii noștri pe plaiurile italiene...

  • Italia. Doi români au furat o maşină de poliţie, cu tot cu poliţistul care era înăuntru

Tocmai ajunși din România în Trieste, fără bani și fără posibilitatea de a-și continua drumul după bunul plac către punctul final al călătoriei lor prin Peninsulă, doi românași au pus ochii pe o dubiță pe care o ținuseră sub observare destulă vreme.

Inițial s-au gândit c-ar adăposti lucruri de valoare pe care după ce le-ar fi devenit proprietari, prin furt, le-ar fi putut vinde și obține banii care le lipseau. Supriza a venit atunci când, încercând una dintre portiere, ușa dubei s-a deschis...

Brusc, au simțit amândoi revelația conform căreia duba ar fi fost un dar divin, care urma să-i ducă pe drumul lor. Cinefili, au știut că n-au nevoie de cheie pentru a o porni, doar văzuseră atâția gangsteri pornind motorul doar frecând două fire, care puteau eventual să scoată ceva scântei, pentru a mări intensitatea momentului.

La ce nu s-a așteptat niciunul dintre cei doi pungași a fost situația în care duba să fi aparținut chiar inamicul lor numărul unu - poliția italiană - care o folosea a urmări mișcările unei rețele de traficanți de droguri. De altfel, în dubă se afla și un polițist, camuflat în zona pasagerilor, care i-a reținut imediat pe cei doi români.

Mare e grădina Domnului și mulți sar gardul, când ușa e larg deschisă...

sursa: ilpicollo.gelocal.it

SHARE