Povestea unui scoţian bătut de iubita româncă, supărată că nu a stat să-i danseze în poală

05 Mai 2019

Vasilica Despa, o româncă stabilită în Scoţia, a fost găsită vinovată în instanță pentru că şi-a bătut iubitul, după ce acesta nu s-a declarat încântat de un dans lasciv, în poală, din partea ei.

  • Povestea unui scoţian bătut de iubita româncă, supărată că nu a stat să-i danseze în poală

Despa, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită vinovată de Curtea din Perth, urmând ca sentința să-i fie comunicată în scurt timp.

Românca ar fi fost beată în momentul în care a încercat să-i danseze lasciv iubitului ei, însă scoţianul nu tolerează alcoolul, aşa că a refuzat-o, declanşându-i un comportament violent.

"A venit acasă de la serviciu la ora 15.15, ne-am simţit foarte bine amândoi, am făcut dragoste. Eram un om fericit şi credeam că ziua va fi una excelentă, asta până Vasilica s-a apucat de băut.

Nu ştiu cât a băut, dar la un moment dat a venit lângă mine şi mirosea a alcool. Nu mi-a plăcut, dar nu am vrut să-i spun, aşa că m-am îndepărtat de ea, pe canapea. A venit din nou lângă mine. Eu m-am ridicat de pe canapea şi m-am aşezat pe un scaun.

"Vasilica a dispărut în dormitor și sa întors doar în lenjeria intimă, dansând lasciv, cu telefonul mobil dat pe muzică tare. S-a apropiat de mine, şoptindu-mi cuvinte la ureche. Mirosea teribil a alcool, a trebuit să iau o decizie.

Când a început să-mi danseze în poală am refuzat-o, am rugat-o să se oprească. Atunci m-a lovit cu pumul în faţă. Apoi m-a scuipat, a încercat să mă lovească între picioare şi apoi pur şi simplu s-a dezlănţuit asupra mea cu pumnii şi picioarele", a povestit scoţianul, în fața instanței, citat de mirror.co.uk.

Scoţianul a fost surprins de transformarea iublitei sale, în doar câteva secunde, ce de care se îndrăgostise nu avea nicio legătură cu femeia dezlănţuită din faţa lui. El a mai spus că deși a fost bătut crunt, nu a încercat să o lovească, preferând să încaseze zeci de lovituri, decât să dea într-o femeie. În schimb, a sunat la Poliţie.

"Am luat o decizie cu privire la ce să fac. Nu era Vasilica pe care o știam. Am pus mâna pe telefon şi am sunat la Poliţie, iar ea mă lovea în continuare", a declarat scoţianul.

SHARE