Doncaster. Româncă desfigurată de un grup de tineri chiar în fața casei sale. 'Le-am spus să vorbească mai încet că dorm copiii'

19 Mar 2019

Anca, o tânără în vârstă de 34 de ani din România, stabilită în Marea Britanie, a fost bătută cu brutalitate de mai mulţi tineri, chiar în faţa casei în care locuieşte din oraşul englez Doncaster.

  • Doncaster. Româncă desfigurată de un grup de tineri chiar în fața casei sale. 'Le-am spus să vorbească mai încet că dorm copiii'

Ea a relatat incidentul pepagina sa de Facebook. În momentul în care se întorcea acasă, de la serviciu, după 10 ore de muncă, atunci când şi-a parcat maşina un grup zece adolescenţi au trecut pe lângă ea şi au început s-o înjure. Le-a spus să vorbească mai încet pentru că i-ar putea trezi copiii, care dormeau, ei s-au năpustit asupra ei şi au lovit-o cu brutalitate. Tânăra este revoltată că poliţia nu a luat nicio măsură:

”Eram lângă maşină şi ei treceau prin faţa casei mele, urlând. M-au vazut şi m-au înjurat. Le-am spus să vorbească mai încet că dorm copiii. Au început să urle şi mai tare şi una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus să facă linişte sau chem poliţia. Atunci au luat foc şi au sărit pe mine. Nici un vecin nu a ieşit.

Au spart gardul şi masina unei prietene care a lasat-o masina la mine pe stradă. Am reuşit să intru în casă şi să sun politia, timp în care băteau cu picioarele în uşa mea. După un timp s-a facut linişte şi i-am văzut urcându-se pe trei dintre ei într-un SUV negru şi restul au fugit pe străduţe. Am fost la spital, nu este nimic fracturat.

Au trecut 48 de ore şi poliţia nu a apărut. Au sunat după 24 ore să îmi spună că sunt ocupaţi pe timpul weekend-ului şi că săptămâna viitoare o să mă sune un ofiţer să îmi ia o declaraţie telefonică. Apoi să mai aştept câteva zile un ofiţer disponibil să îmi ia şi o declaraţie scrisă. Cu alte cuvinte: poliţia nu se implică, mai ales că sunt minori implicaţi“. 
 
Abia după ce povestea româncei a devenit publică, poliţia a anunţat că a deschis o anchetă pentru prinderea tinerilor care au desfigurat-o. 

SHARE