Du-te în România dacă nu-ți place! - Luată la bătaie de vecinii italieni, pentru că făcea curat pe trotuar, în faţa casei în care locuiește

23 Dec 2018

Avem o părere tare proastă despre noi, românii, că suntem necivilizați, ne e teamă să admitem că îi admirăm degeaba pe străini, care, de multe ori stau chiar mai prost decât noi la capitolul ăsta...

  • Du-te în România dacă nu-ți place! - Luată la bătaie de vecinii italieni, pentru că făcea curat pe trotuar, în faţa casei în care locuiește

O româncă a fost ruptă în bătaie de vecini, în Italia, pentru că făcea curățenie pe trotuarul din faţa casei în care locuia. Femeia a ajuns la spital şi are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale, informează teleacras.com.

Românca în vârstă de 35 de ani locuieşte în Villaseta, pe coasta vestică a Siciliei, şi a ajuns la spitalul din Agrigento cu răni la cap, la gât şi cu maxilarul dislocat, după ce patru vecini, toţi sicilieni, au bătut-o dis de dimineaţă.

Românca are de mai multă vreme discuţii cu vecinii, derajnaţi că aceasta face curat pe trotuar, în faţa casei în care locuieşte, şi încearcă să decoreze zona. De la jigniri şi ameninţări, patru dintre vecini au trecut la agresiune fizică şi au lovit-o sălbatic pe femeie. 

”Am obiceiul, atunci când fac curățenie, să strâng și gunoiul din fața porții și chiar de pe toată strada unde locuim eu și cu soțul meu, pe via Mongitore. La un moment dat, s-au apropiat patru bărbați, au venit direct la mine și mi-au strigat: ‘Trebuie să vă obișnuiți să trăiți în gunoi. Că aici nu suntem la Londra! Du-te în România dacă nu-ți place!

I-am invitat să se comporte civilizat, conform legilor italiene. Iar ei mi-au răspuns: ‘Aici, noi suntem legea! Apoi au sărit la mine, lovindu-mă cu pumnii și palmele. Chiar și soțul meu, care a intervenit în apărarea mea, a fost bătut', a relatat victima jurnaliștilor italieni.

Românca a depus o plângere împotriva agresorilor, iar poliţia a deschis un dosar de lovire, urmând să-i identifice bătăuşii.

SHARE