Cocalar român arestat în Italia după ce și-a făcut un selfie cu Lamborghini-ul Poliției

12 Apr 2019

Român prins cu droguri în Italia pentru că și-a făcut selfie lângă mașina poliției

  • Cocalar român arestat în Italia după ce și-a făcut un selfie cu Lamborghini-ul Poliției

Irezistibila atracție către selfie resimțită de un cocalar atunci când, cu un telefon în mână, se găsește în fața unei mașini de fițe, care se poate condensa în ”să moară dujmanii de invidie!”, s-a dovedit în cele din urmă a-i veni de hac unuia dintre ei.

Un român în vârstă dede 20 de ani, care trăiește în Italia, la Bologna, a fost arestat imediat după ce și-a făcut un selfie cu un teanc de bani în mână, în fața unei mașini de Poliție, relatează gazzettadiparma.it.

După ce a găsit unghiul cel mai potrivit cu care să apară cu un teanc de bani în mână, lângă un Lamborghini Huracan, prezentat publicului de Poliția Rutieră italiană, românul a scos telefonul, a zâmbit cu toți dinții...

Numai că shooting-ul al cărui rezultat urma să stârnească invidie pe rețelele de socializare a fost întrerupt de unul din câinii polițiștilor, special antrenat în găsirea drogurilor, care a simțit că în buzunarele cocalarului român se găseau substanțe interzise.

După o rapidă percheziție, polițiștii au găsit asupra românului și bengalezului ce-l însoțea 70 de grame de hașiș, peste 400 de euro cash, proveniți din vânzarea drogurilor și un cuțit.

Cei doi bărbați, rezidenți în Bologna, împreună cu familiile, au fost duși la secție și urmează să dea explicații în fața procurorilor.

SHARE