Prostituată româncă, unui politician german: Dă-mi banii, că nu îmi vând corpul degeaba!

17 Apr 2019

Georg Schlagbauer, membru în Consiliul General al orașului Munchen, președinte al Uniunii Producătorilor de Carne din Germania și președinte al Camerei de Industrie din Bavaria, a fost acuzat de o prostituată de origine română că după ce i-a fost client fidel, timp de cinci ani, a omis să și plătească pentru serviciile prestate.

  • Prostituată româncă, unui politician german: Dă-mi banii, că nu îmi vând corpul degeaba!

Schlagbauer, în vârstă de 44 de ani, este căsătorit și are doi copii minori, însă a reușit până acum să ascundă acestora faptul că îi plăcea să calce pe de lături la bordelul la care presta prostituata româncă.

Larissa M susține că i-a îndeplinit toate poftele politicianului german - se drogau, urmăreau filme porno, și, evident, făceau sex, dar că acesta a cam uitat să o mai plătească.

”I-am îndeplinit toate dorințele. Să-mi dea banii, că nu îmi vând corpul degeaba”, spune Larissa, menționând că politicianul a acumulat o datorie de... 14.700 de euro.

Prostituata a angajat deja un avocat, care să o ajute să recupereze suma datorată. “Există documente semnate de politician care pot duce în instanță la obligativitatea plății sumei datorate. Bărbatul plătea cash timpul alocat, însă de cele mai multe ori rămânea mai mult, iar orele în plus uita să le mai plătească”, a declarat avocatul Thorsten Schulz, pentru tz.de.

Scandalul a ieșit la iveală după ce informații despre vizitele la bordel ale lui Schlagbauer, dar și consumul de cocaină, au fost publicate în cotidianul Abendzeitung.

Politicianul a luat decizia să își dea demisia din toate funcțiile pe care le deține “din motive familiale și de sănătate”, dar și să depună un autodenunț la Procuratura Munchen. Presa germană susține că el ar declarat că este șantajat și amenințat,

Colegii de partid au fost șocati. Sueddeutsche Zeitung notează că bărbatul s-ar fi aflat în prag de divorț. “Nu e un om prost. Trebuia să ia în calcul că se va afla”, comentează Larissa.

Schlagbauer era pregătit de conducerea CSU să preia o funcție de conducere în parlamentul regional din Bavaria, dar a fost nevoit sa se retraga din politica dupa acest scandal, ajungand in cele din urma la o intelegere cu prostituata, careia i-a dat 10.000 de euro.

SHARE