Profesoară de la Cambridge topless în timpul unui interviu la BBC, în semn de protest faţă de Brexit - video

08 Feb 2019

Victoria Bateman, o economistă cu studii la Cambridge şi Oxford, profesoară la un colegiu din cadrul Universității Cambridge, s-a dezbrăcat în cadrul emisiunii Today, difuzată de BBC Radio 4, pentru a expune un mesaj anti-Brexit.

  • Profesoară de la Cambridge topless în timpul unui interviu la BBC, în semn de protest faţă de Brexit - video

”Brexitul lasă Marea Britanie goală“, era inscripționat pe pieptul militantei anti-Brexit. 

”De ce ai simţit nevoia de a renunţa la haine? Nu crezi că cei care te vor vedea nu vor mai ține cont de mesajul tău, considerând că este doar un gest exhibiţionist?“, a întrebat-o prezentatorul emisiunii, John Humphrys, surprins de gestul invitatei.

”Am scris mii de cuvinte despre cât de rău este Brexitul pentru Marea Britanie. Dar m-am gândit că ar fi util să rezum toate aceste cuvinte într-un mesaj puternic. Pentru că Brexit-ul e cumva lasă Marea Britanie dezbrăcată“, a explicat ea.

Potrivit ei, Brexitul lasă economia Marii Britanii expusă.

”Marea Britanie se confruntă cu multe, multe probleme chiar acum, de la locuinţe la sistemul de sănătate, iar Uniunea Europeană nu este cauza acestor probleme“, și-a susținut ideea profesoarea de economie.

Ea l-a invitat la o dezbatere nud pe tema Brexit pe deputatul conservator Jacob Rees-Mogg, un promotor activ al părăsirii UE de către Regatul Unit.

Ieşirea Marii Britanii din UE este prevăzută să aibă loc la peste puțin timp, pe 29 martie 2019.

SHARE