Prinţul Harry, dezvăluiri făcute unor farsori ruşi care l-au făcut să creadă că vorbeşte cu Greta Thunberg - video

11 Mar 2020

Prinţul Harry a fost victima unei farse la telefon  pusă la cale de Alexei Stolyarov şi Vladimir Kuznetsov, doi ruşi deveniți extrem de populari pe YouTube pentru păcălelile făcute unor personalităţi, printre care Elton Johnm Bernie Sanders, Joaquin Phoenix sau chiar președintele turc Recep Erdogan.

  • Prinţul Harry, dezvăluiri făcute unor farsori ruşi care l-au făcut să creadă că vorbeşte cu Greta Thunberg - video

Cei doi ruşi au vorbit la telefon cu Ducele de Sussex, atunci când acesta se afla în locuinţa familie sale din Canada, dându-se drept activista de mediu Greta Thunberg şi tatăl acesteia, dezvăluie Daily Mail. 

Convins că vorbeşte chiar cu cei menţionaţi, Prinţul Harry a făcut dezvăluiri despre retragerea lui şi a soţiei sale, ducesa Meghan, din familia regală britanică și l-a criticat dur pe preşedintele american Donald Trump. 

Prinţul Harry a vorbit de două ori cu farsorii, o conversaţie având loc în noaptea de Anul Nou şi a doua pe 22 ianuarie. Fără să bănuiască vreun moment că este victima unei farse, Harry a vorbit surprinzător de deschis despre viaţa lui în afara familiei regale, despre care a mărturisit că este ”mult mai bună“. 

”Vă asigur că să te căsătoreşti cu un prinţ sau cu o prinţesă nu este deloc aşa cum crede lumea. Asta presupune o mulţime de lucruri la care nici nu te gândeşti (...)“, a dezvăluit Harry la telefon.

Harry a mai spus că el şi fosta actriţă s-au retras din familia regală ca să-şi protejeze fiul şi viaţa de familie, dar a mărturisit că a fost o decizie foarte grea: ”Nu a fost cea mai uşoară decizie, dar a fost cea mai bună pentru familia noastră, cea mai bună decizie pentru a-mi proteja fiul. Cred că foarte mulţi oameni din lumea aceasta se pot identifica cu noi şi cu dorinţa de a ne pune familia pe primul plan“.

Vorbind despre noua lor viaţă, Harry a mărturisit: ”Cred că este mult mai bună acum. Uiţi că am fost în armată timp de 10 ani aşa că eu sunt mult mai normal decât vrea familia mea să creadă. Cu siguranţă putem spune şi face multe lucruri acum, din noua poziţie, lucruri care nu ne erau permise anterior. Vom putea face lucruri semnificative fără să fim constant criticaţi“.
 
Ducele de Sussex a insistat apoi asupra faptului că Meghan a fost dintotdeauna vânată de tabloide: ”Din momentul în care eu am găsit o femeie suficient de puternică pentru a putea apăra lucrurile în care credem amândoi, ei s-au speriat, s-au înfuriat, s-au zbătut, iar tot ce încearcă în acest moment este să ne distrugă reputaţia“.
 
Convins că vorbeşte cu activista de mediu, Harry i-a criticat dur pe câţiva lideri politici, în special pe preşedintele american Donald Trump.

”Cred că simplul fapt că Donald Trump încurajează atât de mult industria cărbunelui în America dovedeşte că are mâinile pătate de sânge. (...) Din păcate, lumea este condusă de oameni realmente bolnavi, deci îi rămâne tinerei generaţii şi celor ca tine să facă diferenţa.

Cred că oamenii trebuie să se trezească şi singura modalitate de a-i face pe oameni să se trezească, pentru că este o problemă de conştientizare, este să acţionăm ferm, uneori şocant. Cred că elementul de şoc îi va trezi pe oameni (...)“, spune Harry la telefon. 

”Donald Trump va vrea să se întâlnească cu tine, dar nu va dori să aibă o discuţie reală despre schimbările climatice, pentru că îl vei domina pe acest subiect“, a adăugat prinţul, crezând că i se adresează Gretei Thunberg.  

Prinţul Harry a vorbit şi despre Prinţul Andrew, despre care a spus că, indiferent dacă se face vinovat sau nu de acuzaţiile de abuz şi molestare sexuală, el şi Meghan sunt complet separaţi de el, dar şi de ”majoritatea familiei regale britanice“.

”Am foarte puţine de spus în privinţa lui. Indiferent de ce a făcut sau nu, eu şi soţia mea suntem complet separaţi de el. Aşa cum suntem de majoritatea familiei regale“.

Vorbind despre faptul că Harry şi Meghan călătoresc cu avioane private, contrar faptului că poluează mai mult, ducele a mărturisit: ”Din păcate, există prea puţine variante. Din nou, încerc să-mi protejez, în primul rând, familia şi fiul.“

Între Harry şi farsorii ruşi a existat însă şi o discuţie bizară. Falsa Greta i-a spus lui Harry că face parte din familia regală suedeză extinsă. ”Oh, asta înseamnă că suntem înrudiţi?“, i-a răspuns prinţul.

”Da, este adevărat. Dacă mă vor ajuta să lupt împotriva schimbărilor climatice, cred că ar fi benefic să aranjăm o căsătorie, nu crezi? Cred că acest lucru va ajuta scopului meu“, a spus falsa Greta. 

Ea a continuat prin a-i propune lui Harry să o ajute să se căsătorească fie cu prinţul George, fie cu un alt membru al familiei regale britanice, James Windsor. ”Sunt potriviţi pentru mine ca vârstă. Ar ajuta…”.

Harry i-a răspuns râzând: „Sunt sigur că te pot ajuta.“  

SHARE