Imaginile care demonstrează că familia regală britanică l-a iertat pe Harry, dar nu și pe Meghan Markle

17 Sep 2020 | scris de Camelia Dobrescu

Prințul Harry a împlinit 36 de ani marți, 15 septembrie, iar membrii familiei regale au salutat public aniversarea prin postări făcute pe rețelele socializare.

  • Imaginile care demonstrează că familia regală britanică l-a iertat pe Harry, dar nu și pe Meghan Markle

La o lună după apariția controversatei biografii a Ducelui și Ducesei de Sussex, în care se vorbește mult despre relațiile încordate dintre William și Harry, familia regală a ales să transmită cu ocazia zilei de naștere a prințului un mesaj nostalgic.

Ce surprinde în imaginile postate este faptul că Harry apare râzând din toată inima, dar nu e nici cea mai mică urmă de Meghan...

Kate Middleton și Prințul William au ales pentru mesajul lor postat pe Instagram o imagine de la un eveniment la care Ducii de Cambridge au participat împreună cu Prințul Harry, în 2017.

”Astăzi îi urăm la mulți ani fericiți prințului Harry”, au comentat Kate și William fotografia în care Harry îi depășește pe cei doi, râzând, în ultimele secunde ale unei curse caritabile.   

Ducii de Cambridge nu au fost singurii care au evitat să facă o includă pe Meghan în mesajul pe care i l-au adresat Prințului Harry.

Tatăl lui Harry, Prințul Charles, a ales două fotografii în care fiul său apare, de asemenea, râzând cu poftă -- un semn că tuturor le este dor de această imagine a lui Harry – fără griji, luminos, răspândind voie bună în jurul său, în totală contradicție cu aerul mereu preocupat și nemulțumit pe care l-a afișat în ultimul an.

La fel, Regina Elisabeta a II-a, bunica prințului, a distribuit o imagine cu Harry zâmbindu-i cu toată fața, în timpul unei recepții organizate la Palatul Buckingham, în 2017.

Chiar dacă nu a existat un anunț oficial, e de presupus că Harry și-a petrecut ziua de naștere departe de ochii lumii, împreună cu Meghan Markle și cu fiul lor, Archie, în Santa Barbara, unde au cumpărat recent o casă în valoare de 14 milioane de dolari.

SHARE