Prințesa Diana, traumatizată de răspunsul Prințului Charles, întrebat dacă o iubește

09 Dec 2018 | scris de Monica Nistor

Prințesa Diana continuă să atragă interesul publicului, un recent documentar, construit în jurul mai multor interviuri pe care aceasta le-a acordat în timpul vieții, dezvăluie mai multe informații controversate despre mariajul dintre Prințul Charles și Lady Di.

  • Prințesa Diana, traumatizată de răspunsul Prințului Charles, întrebat dacă o iubește

Charles și Diana și-au anunțat logodna, în momentul în care se întâlniseră doar de 12 ori și nu se cunoșteau aproape deloc, însă familia regală era mulțumită că Prințul urma să se așeze la casa lui.

Într-un interviu acordat imediat după anunțarea logodnei, Charles și Diana au fost întrebați de către reporter dacă sunt îndrăgostiți, scrie The Mirror

”Bineînțeles”, a răspuns Diana. Însă Prințul Charles nu a putut oferi un răspuns la fel de sigur: ”Da, orice ar însemna asta”, a spus el. 

Într-un interviu acordat înainte chiar înaintea dispariției sale tragice, Lady Diana și-a amintit că răspunsul prințului Charles a rănit-o teribil.

”M-a dat peste cap atunci, m-am gândit: ce răspuns bizar. M-a traumatizat complet”, a spus Diana.

Diana și-a reamintit și de faptul că la prima întâlnire că prima dată când l-a întâlnit, a fost iritată de faptul că Charles era prea insistent.

”Era ca o iritație, era peste tot. Apoi s-a aplecat din senin și m-a sărutat și tot...oamenii nu fac asta în mod normal. Mă urmărea peste tot ca un cățeluș”, a povestit ea.

SHARE