Ipocrizia politicii! Fostul președinte și-a ales soția dintr-un catalog, pentru o poveste care să dea bine la prostime

14 Feb 2019

Contrar părerilor că președinții de stat ar fi niște tipi împovărați de găsirea unor soluții pentru problemele națiunii pe care o conduc, se dovedește din ce în ce mai des că de fapt ar fi niște oameni aproape obișnuiți, care au fost pervertiți de gustul pentru putere și fac totul ca s-o obțină...

  • Ipocrizia politicii! Fostul președinte și-a ales soția dintr-un catalog, pentru o poveste care să dea bine la prostime

Fosta primă doamnă a Mexicului, actrița de telenovele Angelica Rivera, a anunțat de curând că se separă de Enrique Pena Nieto.Cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului, ex-președintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei blonde senzuale blonde, Tania Ruiz - 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez.

Anunțul despărțirii fostului cuplu prezidențial mexican a scos la iveală detalii despre modul ipocrit în care se poate construi imaginea unui politician, care să dea bine la prostime.

Potrivit presei mexicane, Angelica Rivera, deja o stea a telenovelelor, i-a fost etalată lui Enrique Pena Nieto într-un catalog cu actrițe cu contracte la Televisa, dintre care aceasta ar fi trebuit să-și aleagă o soție.

După ce și-au început relația, Angelica Rivera și Enrique Pena Nieto, care s-au căsătorit în anul 2010, au încercat să contruiască o imagine idilică de cuplu, ce l-a ajutat pe Pena Nieto să obțină voturile majorității la alegerile prezidențiale din 2012.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalista Sanjuana Martinez, în cartea „Soy la duena”, scrisă în anul 2016. 

”A fost o strategie bine pusă la punct pentru a oferi mexicanilor o poveste de dragoste desprinsă din basme”, a afirmat jurnalista.

SHARE